Om

Smøla Oppdrettsservice

 

Butikken som har nesten alt

 

Smøla Oppdrettservice forhandler mye mer enn navnet skulle tilsi. Her finnes selvsagt alt som oppdrettere, fiskere og fritidsfiskere trenger, men her selger man også maling, golfutstyr, båter, kajakker, arbeidsklær og fiskeredskap. Dessuten har bedriften investert i bensinstasjon og tilbyr også renholdsservice både for bedrifter og private. I tillegg driver de nettbutikk, slik at man ikke behøver bo på Smøla for å handle her.

 

Smøla Oppdrettservice har tilhold i den gamle Barentzbrygga, og daglig leder er Anders Dyrnes som har overtatt den etter sin far. Med seg som ansatt på kontorsiden og i butikken har han Merete Holm. Hun er opprinnelig fra Remøy i Herøy kommune, men kan vel regnes som smølværing etter ca. 30 år i kommunen. I tillegg er det flere damer ansatt på deltid som renholdere i den delen av virksomheten.

Bedriften har åpenbart vist evne til omstilling. Da den startet opp i 1986 utgjorde oppdrettsnæringen 90 prosent av virksomheten. Det er det slutt med nå, og vaskingen fortsetter i en annen form der butikker, kontor og privathus får besøk av damene som er ansatt som renholdere. Dette er et populært tilbud, og det tilbys også flyttevask, hytterengjøring og rundvask, ved siden av mer regelmessig kontorrengjøring.

 

 

Copyright © All Rights Reserved Smøla Oppdrettsservive Design Bruseth Consulting